consulting

Na het afronden van mijn studie Personeel & Organisatie in 2004 ben ik werkzaam in het HR vak. Ik heb sindsdien diverse (interim) functies in het HR vak vervuld. Het oprichten van mijn bedrijf Coaching & Consulting Petra Cruiming (ccpc) in 2019 was voor mij een logische vervolgstap in mijn professionele en persoonlijke ontwikkeling. Tevens vind ik het passen in de veranderende wereld van werk.

Door mijn ervaring in diverse rollen ben ik inzetbaar als HR Business Partner. Mijn specialisaties liggen in Learning & Development en in implementatie van HR software. Twee ogenschijnlijk verschillende gebieden, maar met één gemene deler: verandering.

Deze verandering begeleid ik doordat ik processen doorzie, luister naar mensen en ze mee weet te nemen in de verandering. Hier kom ik het meest tot mijn recht en voeg ik waarde toe.

Mensen met wie ik werk geven mij als feedback dat ik rust uitstraal, daadkrachtig ben, humor heb en loyaal ben.

Voor een indruk van werkgevers en opdrachtgevers, neem een kijkje in mijn portfolio of kijk op mijn LinkedIn. Natuurlijk kan ik je ook mijn CV sturen of kunnen we kennis maken, bel of mail me daar even over.

Ik zie je graag!